Dan Alexa s-a despărțit în luna noiembrie anul 2023 de FC Botoșani, după mai multe rezultate nefavorabile, iar acum tehnicianul a semnat cu o formația din liga secundă a României.

Dan AlexaFoto: Inquam Photos / Cornel Putan

Dan Alexa este noul antrenor al echipei Arsenal Tunari

Dan Alexa a stat puțin timp fără echipă, după ce în luna noiembrie anul 2023 s-a despărțit de FC Botoșani, formație pe care a lăsat-o pe ultimul loc în SuperLiga României.

Tehnicianul în vârstă de 44 de ani a semnat cu Arsenal Tunari și se va lupta pentru menținerea în liga secundă a României.

„Oficial! Bine ai venit, Dan Alexa!

Arsenal Tunari anunță numirea lui Dan Alexa în funcția de antrenor principal al echipei. Acesta a antrenat-o până de curand pe FC Botosani, echipa ce evolueaza în Superliga României.

În CV-ul de tehnician al lui Alexa se mai regăsesc echipe precum ACS Politehnica Timișoara, Rapid București, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Dunărea Călărași, Astra Giurgiu, SSU Poli Timișoara și CSM Reșița și SR Brașov.

Ștefan Grigorie va fi antrenorul secund al lui Dan Alexa. Le urăm bun venit în familia tunarilor, baftă băieți!” - se arată în comunicatul oficial al clubului.

CS Tunari (16 puncte) a terminat pe locul 17 din 20 de echipe sezonul regulat al ligii secunde şi va evolua în play-out, într-o grupă cu CSA Steaua (28 puncte), Chindia Târgovişte (28), Concordia Chiajna (25), CSM Slatina (25), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (23) şi Progresul Spartac (1 punct). Ultimele două clasate vor retrograda.