Francezul Karim Benzema se află în conflict cu antrenorul celor de la Al-Ittihad, Marcelo Gallardo, care nu l-a mai primit la antrenamente, iar jucătorul își dorește cu orice preț să plece din Arabia Saudită.

Karim BenzemaFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Karim Benzema a cerut conducerii lui Al-Ittihad să fie împrumutat la un alt club

Situația fostului Balon de Aur traversează un nou capitol la Al-Ittihad. Francezul a anunțat conducerea că simte o presiune uriașă și își dorește să plece temporar de la club, scrie AS.com.

Atacantul nu se mai simte capabil să ofere tot ce are mai bun și a solicitat găsirea unei soluții, inclusiv un împrumut la un alt club pentru restul sezonului.

Conform presei saudite, antrenorul argentinian Marcelo Gallardo refuză să îl reprimească în lot pe Karim Benzema, după ce acesta a întârziat la reunirea echipei.

Deși are cifre bune, 12 goluri marcate în 20 de meciuri, francezul a fost contestat aprig de fani după prestația din Cupa Mondială a Cluburilor și după înfrângerea în fața formației lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr.

Chiar dacă în ultimele zile s-a vorbit despre interesul lui Arsenal, Chelsea și Olympique Lyon, un eventual transfer este îngreunat de problema economică.

Nu doar salariul jucătorului reprezintă un impediment, ci și decizia celor de la Al-Ittihad de a nu-l pierde gratis, conducerea încercând să intermedieze împăcarea cu antrenorul Gallardo.