​Răzvan Lucescu are parte de un sezon foarte bun la PAOK Salonic, iar antrenorul român este protagonist în videoclipul postat de gruparea din Grecia pentru sărbătorile de final de an.

Razvan LucescuFoto: Rafail Georgiadis / Eurokinissi / imago sportfotodienst / Profimedia

În acest filmuleţ, un oficial al clubului află de la preşedintele grupării că nu mai primeşte banii necesari pentru aducerea unei orchestre care să susţină un concert de Crăciun şi Anul Nou.

Un alt oficial afirmă că Răzvan Lucescu va rezolva situaţia şi cere ajutorul tehnicianului român. Acesta îşi cheamă jucătorii, care îşi demonstrează talentele vocale, dar şi la harpă, trombon, chitară sau saxofon.

În cele din urmă, după audiţii îndelungi, jucătorii de la PAOK reuşesc să cânte „We wish you a Merry Christmas”, dirijaţi de Răzvan Lucescu.

La finalul videoclipului, urarea Crăciun fericit şi un An Nou Fericit apare scrisă în mai multe limbi, între care şi româna, scrie News.ro.

Răzvan Lucescu își va prelungi contractul cu PAOK Salonic

Presa elenă a precizat luni că antrenorul român își va prelungi contractul cu PAOK.

„A venit Moș Crăciun la PAOK. Ce cadou poate fi mai frumos decât să îl păstrezi pe Răzvan Lucescu?”, au scris jurnaliștii de la Sportal.gr.

În acest sezon, Răzvan Lucescu a înregistrat 21 de victorii, 5 remize și 2 înfrângeri pe banca lui PAOK Salonic.

Echipa se află pe prima poziție în campionatul Greciei, este aproape de sferturile Cupei și s-a calificat în optimile Conference League (după ce a câștigat grupa G, din care a făcut parte și Eintracht Frankfurt).

Clasament Grecia:

1. PAOK 35 puncte

2. Panathinaikos 34

3. Olympiakos 32

4. AEK 32

5. Aris 24

6. Asteras 20 etc.