Formația antrenată de Cosmin Contra, Damac, a reușit surpriza etapei în Arabia Saudită, reușind să se impună cu 3-1 pe teren propriu în fața celor de la Al-Ittihad, una dintre candidatele la titlu.

Cosmin ContraFoto: Lise Aserud / AFP / Profimedia

Damac – Al-Ittihad 3-1, în Arabia Saudită – Cosmin Contra duce echipa aproape de primele locuri

Fostul selecționer Cosmin Contra este pe val în Arabia Saudită, iar formația sa are trei victorii consecutive și două remize în ultimele cinci etape.

Fără Karim Benzema, dar cu N'Golo Kante și Luiz Felipe pe teren, Al-Ittihad s-a văzut condusă după 12 minute, după reușita lui N'Koudou.

Finalul reprizei a adus mai întâi egalarea lui Hamdallah în al treilea minut al prelungirilor, dar patru minute mai târziu, același N'Koudou dubla avantajul lui Damac.

Partea a doua a început tot în favoarea echiepi lui Cosmin Contra, iar portarul lui Al-Ittihad, Marcelo Grohe și-a introdus mingea în poartă.

Cu Nicolae Stanciu titular și integralist, Damac acumulează 24 de puncte și urcă pe poziția a șasea a clasamentului, în timp ce Al-Ittihad este doar pe locul 4, cu 28 de puncte, la mare distanță de liderul Al-Hilal (41 de puncte).