Internaţionalul englez Harry Maguire, fundaşul echipei Manchester United, a fost desemnat cel mai bun jucător al lunii noiembrie în campionatul de fotbal al Angliei, informează EFE.

Harry Maguire, alături de Erik ten Hag - Manchester UnitedFoto: Ryan Browne / Shutterstock Editorial / Profimedia

Harry Maguire, de la Manchester United, desemnat jucătorul lunii noiembrie în Premier League

Maguire, care până în octombrie nu a fost titular nici măcar o singură dată de la debutul actualei ediţii din Premier League, a jucat din primul minut în victoriile obţinute de echipa sa pe parcursul lunii trecute, în faţa formaţiilor Fulham, Luton Town şi Everton, toate fără gol primit de United, transmite Agerpres.

Apărătorul central englez s-a impus în cadrul votului în faţa lui Jeremy Doku (Manchester City), Anthony Gordon (Newcastle), Raheem Sterling (Chelsea Londra), Marcus Tavernier (Bournemouth) şi Thomas Kaminski (Luton Town).

Este pentru prim oară când Harry Maguire intră în posesia acestui premiu şi tot pentru prima oară acesta revine unui fotbalist de la Manchester United, după Marcus Rashford în februarie.

După victoria cu 2-1 în fața celor de la Chelsea, Manchester United a acumulat 27 de puncte și se află pe locul 6 în Premier League (liderul Arsenal are 36).