Tudorel Stoica, 69 de ani, a vorbit despre terenul achiziționat în Pipera de la patronul FCSB, detaliind afacerea, și a transmis, mândru: ”Noi ne-am rupt picioarele pe teren pentru performanțe, performanțe cu care se laudă el acum!”

Duckhadam, Iovan si Tudorel Stoica, tinand Cupa CampionilorFoto: Rompres

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit anterior ce afaceri a făcut de-a lungul anilor cu o parte dintre oamenii care acum sunt împotriva lui. În disputa CSA Steaua - FCSB pentru palmares, care durează de ani bune, nume ca Tudorel Stoica sau Victor Pițurcă s-au poziționat contra echipei lui Gigi Becali, fiind cei mai vocali opozanți ai latifundiarului din Pipera.

Chestionat de Gazeta Sporturilor pe seama subiectului, fostul căpitan al "viteziștilor", Tudorel Stoica, 69 de ani, a replicat vizavi de subiect:

  • „Am cumpărat un teren, nu mi l-a dat la jumătate de preț, nu mai vreau polemică. Nici nu mai știu câți ani au trecut exact, trebuie să mă uit în acte. Oricum, mulți de tot. Apropo, când am cumpărat acel teren, că l-am cumpărat, nu mi l-a făcut cadou, eu eram prieten cu Pițurcă și el, Gigi Becali, era prieten cu noi! Că apoi a devenit prea bogat, iar noi «amărășteni» (râde) ...
  • Ca să vă răspund clar, am cumpărat clar, nu mi-a dat gratis, nu la jumătate de preț sau cum a zis, o dovedesc actele. Erau anii când erau doar terenuri acolo, în Pipera, nu case.
  • El e băiat deștept, are bani, noi... Noi doar ne-am rupt picioarele pe teren ca să facem performanțe, performanțe cu care se laudă și el acum!”.

Citește integral pe GSP.ro