​Kylian Mbappe va fi liber de contract în vară după ce a anunțat că nu își va prelungi contractul cu Paris Saint Germain, iar viitoarea destinație a atacantului francez a fost dezvăluită de președintele LaLiga.

Kylian MbappeFoto: JP Pariente / Sipa Press / Profimedia Images

>> Kylian Mbappe, noi declarații privind viitorul său: „Următorul capitol va fi captivant”

Javier Tebas: „Mbappe este jucătorul lui Real Madrid din sezonul viitor”

Kylian Mbappe și-a petrecut ultimul sezon la Paris Saint Germain, iar atacantul francez a câștigat un nou titlu alături de gruparea de pe Parc des Princes.

Desemnat pentru al cincilea sezon consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1, Mbappe își va alege curând viitoarea destinație, iar Javier Tebas, președintele LaLiga, a transmis că deja se știe unde va ajunge fotbalistul de 25 de ani.

„Mbappe este jucătorul lui Real Madrid din sezonul viitor. Este unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume, alături de Vinicius şi Bellingham. Real Madrid va avea o echipă grozavă.” - a declarat acesta, într-un interviu acordat ziarului argentinian Ole.

De asemenea, acesta a adăugat că Mbappe are cinci șanse de a cuceri în sfârșit UEFA Champions League.

„Dacă a semnat un contract pe cinci ani, are cinci sezoane de oportunităţi.” - a adăugat el.

Oficializarea contractului dintre Mbappe şi Real Madrid ar urma să aibă loc după finala Ligii Campionilor, în care spaniolii vor înfrunta echipa germană Borussia Dortmund, în data de 1 iunie la Londra.