Mai mulți fotbaliști italieni sunt implicați într-un scandal privind pariurile sportive efectuate pe platforme clandestine, iar Sandro Tonali a recunoscut că este vorba despre o dependență.

Sandro TonaliFoto: Anca Tepei / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Scandal în naționala Italiei - Două vedete au fost excluse din lot, din cauza pariurilor sportive

Sandro Tonali și dependența de jocuri de noroc: „Sperăm ca acest caz să-i salveze viața”

Newcastle a plătit 64 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Tonali de la AC Milan, iar starul naționalei Italiei a vorbit acum, prin intermediul agentului său, despre problemele cu care se confruntă.

„Da, Sandro este dependent de jocurile de noroc. Se luptă. Joacă cel mai dificil meci, deoarece este o problemă serioasă, dar sunt sigur că Tonali va reuși să câștige din nou.

Este trist, este în stare de șoc pentru această poveste cu pariurile - sper ca acest caz să-i salveze viața lui și a multor băieți tineri. Sandro a înțeles că trebuie să se concentreze pe această problemă serioasă, să facă față dependenței cu o abordare puternică.

Aș dori să-i mulțumesc președintelui FIGC, Gabriele Gravina, precum și lui Newcastle - clubul îl susține acum cu adevărat pe Tonali. Sandro se antrenează acum cu echipa și cred că ar putea juca sâmbătă împotriva lui Crystal Palace” - Giuseppe Riso, agentul lui Sandro Tonali.

Nicolo Fagioli (Juventus) și Nicolo Zaniolo (Aston Villa) sunt ceilalți fotbaliști implicați în acest scandal.