Lionel Messi se simte excelent la Inter Miami: campionul mondial și-a ajutat echipa să se califice în sferturile Cupei Ligilor, după ce a înscris de două ori în victoria cu Dallas (4-4 după 90 de minute și 5-3 la loviturile de departajare).

Lionel MessiFoto: LARRY MARANO / UPI / Profimedia

Lionel Messi a înscris două goluri în meciul cu Dallas

Messi a deschis scorul în minutul 6, după ce a înscris din pasa primită de la Jordi Alba, fostul său coechipier de la Barcelona.

Dallas a înscris trei goluri consecutive (Quignon '37, Kamungo '45, Velasco '63), dar Cremaschi ('65) a redus din diferență.

Taylor ('68) a înscris în propria poartă și Inter Miami era condusă cu 4-2 în minutul 80.

Echipa patronată de David Beckham s-a apropiat pe tabelă după autogolul lui Farfan ('80), iar Lionel Messi a egalat executând superb o lovitură liberă ('85).

La loviturile de departajare, Inter Miami a marcat prin Messi, Busquets, Campana, Miller și Cremaschi, în timp ce Dallas a punctat prin Arriola, Quignon și Ferreira (Pomykal a ratat).

După această „dublă”, Lionel Messi a ajuns la șapte goluri înscrise pentru Inter Miami.

Pentru un loc în semifinalele competiției care reunește echipele din SUA, Canada și Mexic, Inter Miami se va duela cu învingătoarea meciului dintre Houston și Charlotte.

Golurile înscrise de Lionel Messi în meciul cu Dallas