Învinsă cu 3-0 de rivala Barcelona, Real Madrid nu s-a descurcat mai bine nici în amicalul disputat împotriva celor de la Juventus, iar gruparea italiană a avut câștig de cauză, scor 3-1.

Carlo AncelottiFoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Juventus, victorie cu 3-1 în meciul amical cu Real Madrid

În fața a 63.505 de spectatori, pe Camping World Stadium (Orlando), Juventus a avut nevoie de doar 48 de secunde pentru a deschide scorul. McKennie a nimerit bara, iar Moise Kean a urmărit mingea și a îndeplinit o simplă formalitate.

Timothy Weah ('20) a finalizat o fază superbă a torinezilor, dar scorul pauzei a fost stabilit de Vinicius Junior ('38).

Juventus a mai marcat o dată în prelungirile reprizei secunde, când Courtois nu a reușit să respingă mingea trimisă de Vlahovic ('90+5).

Ambele echipe vor disputa următoarele meciuri pe 12 august: Juventus o va întâlni pe Atalanta (amical), iar Real Madrid se va duela cu Athletic Bilbao (prima etapă din LaLiga).

Au evoluat echipele:

Juventus: Szczesny, Danilo, Bremer, Alex Sandro, Weah, McKennie, Locatelli, Miretti, Kostic, Chiesa, Kean. Au mai jucat: Milik, Cambiaso, Gatti, Iling Junior, Pinsoglio, Nicolussi Caviglia, Rugani, Soule, Huijsen, Barrenechea, Vlahovic.

Real Madrid: Courtois, Vazquez, Rudiger, Fernandez, Garcia, Modric, Kross, Camavinga, Bellingham, Joselu, Vinicius. Au mai jucat: Rodrygo, Carvajal, Tchouameni, Militao, Valverde, Alaba, Diaz, Odriozola, Paz Martinez.

Rezumatul partidei dintre Juventus și Real Madrid