​Barcelona și Real Madrid au oferit un meci amical spectaculos, catalanii impunându-se cu 3-0. Partida a avut multe ocazii de gol, trupa lui Carlo Ancelotti lovind de mai multe ori bara.

Xavi, antrenorul BarceloneiFoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Barcelona, victorie cu 3-0 în meciul amical cu Real Madrid

În fața a 82.026 de spectatori, la Arlington, în apropiere de Dallas (Texas), Barcelona a câștigat la scor de neprezentare meciul cu Real Madrid, marea rivală.

Barca a deschis scorul în minutul 15, prin Ousmane Dembele, iar apoi şi-a majorat avantajul pe finalul reprizei secunde, atunci când a punctat Fermin Lopez (85).

Rezultatul final a fost stabilit de Ferran Torres, în minutul 90+1.

Vinicius Junior (Real Madrid) a ratat o lovitură de la 11 metri în prima repriză (în minutul 20), atunci când tabela arăta 1-0 în favoarea catalanilor. De asemenea, trebuie menționat că „albii” au trimis de mai multe ori mingea în bara porții catalanilor.

Echipele de start:

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Mendy, Tchouameni, Camavinga, Valverde, Bellingham, Rodrygo, Vinicius. Antrenor: Carlo Ancelotti

Barcelona: Ter Stegen, Balde, Araujo, Christensen, Kounde, Oriol, Gundogan, De Jong, Pedri, Dembele, Lewandowski. Antrenor: Xavi