Lionel Messi s-a despărțit în această vară de Paris Saint Germain, iar varianta aleasă de starul argentinian a surprins pe toată lumea. Leo a semnat cu americanii de la Inter Miami și urmează să fie prezentat oficial în zilele următoare la noua sa echipă.

Lionel MessiFoto: Nicolas Aguilera / AP / Profimedia

Lionel Messi va fi prezentat pe 16 iulie la Inter Miami

Deși multă lume s-ar fi așteptat ca Lionel Messi să revină în această vară la Barcelona după despărțirea de PSG, argentinianul a ales să semneze cu Inter Miami.

Campion mondial cu naționala Argentinei, Messi a avut pe masă o ofertă uriașă și din Arabia Saudită de la Al-Hilal, formație care era dispusă să îi ofere peste 300 de milioane de euro în cei doi ani de contract.

Leo a ales varianta Major League Soccer, mai exact Inter Miami, echipă care se află pe ultimul loc în seria sa.

La Inter Miami, Messi ar urma să încaseze aproximativ 60 de milioane de dolari pe an și va fi partener cu un fost coleg de la Barcelona, Sergio Busquets.

Momentul mult așteptat a sosit. Lionel Messi urmează să fie prezentat oficial la Inter Miami, într-un eveniment ce va avea loc pe DRV PNK Stadium din Fort Lauderdale, North Miami.

Ceremonia este programată pentru data de 16 iulie.

„Evenimentul va include momente de divertisment, discursuri ale oficialilor clubului, dar şi multe altele.” - se arată în comunicatul oficial al clubului.