Omul de afaceri Valentin Sălăgean (65 de ani), apropiat al lui Gigi Becali (65) și coproprietar al unui celebru lanț de restaurante din București, a povestit o întâmplare de pomină cu patronul FCSB la Zurich, în noiembrie 2016, înaintea unui meci între echipa locală și FCSB în Europa League.

Gigi BecaliFoto: Alex Nicodim / Sipa Press / Profimedia

„Am fost cu el la magazine la Zurich, juca Steaua acolo. Eram pe strada principală și am intrat într-un magazin de costume Brioni. A intrat ca la el acasă, eu fumam. Au înnebunit ăia! Erau vreo trei vânzători și o doamnă mai în vârstă, cred că era patroana. Vorbeau între ei în franceză: «Qu’est-ce qu’il s’est passe? C’est fumer! Dă-i afară!».

Gigi s-a dus direct la vitrină și a luat o pereche de pantofi de acolo, din expoziție. Erau de crocodil. Aia a luat foc: «Aaaaaa, atinge ornamentul, exponatele!». I-am zis: «Doamnă, calmez vous! Vă sugerez să închideți ușa 10 minute, un sfert de oră. Acest om vă va face mai multă vânzare decât ați avut toată săptămâna!»”, a povestit Valentin Sălăgean, la GSP Live.

Citește mai departe pe GSP.ro