Gigi Becali (65 de ani) a avut un mesaj dur pentru Răzvan Burleanu (38 de ani) și a transmis că nu mai este dispus să respecte regula U21 impusă de FRF.

Razvan BurleanuFoto: frf.ro

După tragerea la sorți a țintarului SuperLigii 2023/2024, Răzvan Burleanu, președintele FRF, i-a dat o replică aspră lui Gigi Becali.

”Poziția noastră este foarte clară și ea vine ca o continuare a viziunii modului în care ne dorim să dezvoltăm fotbalul în România, adică într-un mod sustenabil inclusiv pentru generațiile următoare, o viziune pe care o regăsim transpusă și în strategia Federației adoptată în Adunarea Generală.

Când ne referim la regula U21, aș vrea să clarific că acesta e doar un instrument de intervenție specifică, care se alătură altora, precum cotele de jucători tineri din eșaloanele inferioare, Liga 2 și Liga 3, unde vom întâlni inclusiv jucători U19. Plus clasificarea academiilor și condiționarea îndeplinirii unui barem minim pentru obținerea licenței de Liga 1, competițiile de elită U19, U18, U17, plafoanele financiare minime în ceea ce privește investițiile minime pe care trebuie să le facă fiecare club...