Real Madrid se pregătește pentru viitorul sezon competițional, iar obiectivul va fi același ca întotdeauna: câștigarea tuturor competițiilor la care ia parte.

Vinicius JuniorFoto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Vinicius Jr va purta tricoul cu 7, iar Rodrygo pe cel cu 11

În stagiunea recent încheiată, galacticii au cucerit doar Cupa Spaniei, însă cu toate că zestrea nu este una importantă Carlo Ancelotti va rămâne la cârma formației de pe Santiago Bernabeu (cel puțin asta susține acum presa sportivă din Spania).

Vor fi însă modificări importante la Real, de la transferul de jucători și până la schimbarea unor numere de pe tricouri.

Astfel, jurnalistul Fabrizio Romano anunță că Vinicius Jr. va fi noul număr 7 de la Real (avea 20), iar Rodrygo va purta 11 din sezonul viitor (avea 21). Sunt două tricouri importante de-a lungul istoriei „albilor”.

Ultimul care a purtat tricoul cu 7 pe spate a fost Eden Hazard, iar de-a lungul timpului nume mari precum Raul, Cristiano Ronaldo sau Butragueno au evoluat cu respectivul număr.

De asemenea, Rodrgyo va trece de la 21 la 11. Nume mari care au purtat 11 la Real Madrid: Ronaldo Nazario, Bale, Valdano sau Robben.