​După o secetă de 33 de ani, Napoli a redevenit campioană a Italiei. Victor Osimhen este fără îndoială vedeta echipei de pe „San Paolo” (actualul Diego Armando Maradona Stadium), iar de atacantul nigerian se interesează marile grupări cu bani de pe Bătrânul Continent.

Victor OsimhenFoto: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

>> Cum arăta lumea atunci când Napoli câștiga precedentul titlu de campioană a Italiei

Napoli dă asigurări că Victor Osimhen nu va pleca de la campioana Italiei în vara acestui an

Napoli este noua campioană a Italiei, iar Victor Osimhen este dorit, printre altele, de echipe potente din punct de vedere financiar precum PSG, Chelsea, Manchester United și chiar Bayern Munchen.

Adus în 2020 de la Lille în schimbul a 75 de milioane de euro, atacantul nigerian se află pe lista scurtă a multor formații pentru următoarea perioadă de transferuri - cea din vara acestui an.

>> VIDEO Nebunie pe străzile din Napoli - Cum au sărbătorit suporterii primul titlu după 33 de ani

Osimhen are contract cu Napoli până în 2025, iar campioana Italiei i-a fixat deja prețul: 150 de milioane de euro.

Aurelio De Laurentiis, patronul grupării din Serie A, spune că atacantul nu va pleca de la Napoli în pofida interesului tot mai mare arătat de formații importante de pe Bătrânul Continent.

Ambițiile lui De Laurentiis sunt mari, acesta dorind ca Napoli să cucerească Champions League. În acest sens, omul de afaceri italian este conștient de faptul că Victor Osimhen trebuie să facă parte din planurile echipei pentru un obiect măreț precum cucerirea „urecheatei”.