Tottenham a fost umilită în cadrul etapei cu numărul 32 din Premier League, fiind învinsă de Newcastle cu scorul de 6-1, iar jucătorii au luat o decizie inedită în ceea ce privește suporterii care au făcut deplasarea pe St. James' Park.

Jucătorii echipei TottenhamFoto: Owen Humphreys / PA Images / Profimedia

Jucătorii de la Tottenham le vor plăti biletele fanilor care au fost prezenți în deplasarea de la Newcastle

Eșecul rușinos suferit în fața celor de la Newcastle a adus schimbări în staff-ul celor de la Tottenham.

Londonezii l-au demis pe Cristian Stellini din postura de antrenor principal, iar Ryan Mason a fost numit interimar cel puțin până la sfârșitul acestui sezon.

Chiar dacă englezii sunt în negocieri avansate cu Julian Nagelsmann, tehnicianul demis recent de către Bayern Munchen nu este dispus să preia echipa decât la finalul actualei stagiuni.

Pe St. James' Park, mare parte dintre suporterii celor de la Tottenham au părăsit stadionul încă din minutul 21, când „coțofenele” au marcat pentru 5-0, iar jucătorii au luat o decizie în privința lor.

Concret, Harry Kane & Co au anunțat că le vor înapoia suporterilor banii plătiți pe bilete și le-au transmis acestora și un mesaj.

„Ca echipă, vă înțelegem frustrarea și nervii. Nu am fost suficient de buni. Știm că niște cuvinte nu sunt suficiente într-o situație ca aceasta, dar, credeți-ne, și pe noi ne doare.

Vă apreciem susținerea pe care ne-o arătați atât la meciurile de acasă, cât și la cele din deplasare, și cu acest lucru în minte vrem să vă înapoiem toți banii pe care i-ați plătit pentru bilete la meciul de pe 'St James' Park'.

Știm că acest lucru nu va schimba ce s-a întâmplat duminică. Vom da totul pentru a îndrepta lucrurile în meciul cu Manchester United, la care, din nou, susținerea voastră va însemna totul pentru noi.

Împreună și doar împreună putem merge înainte.” - se arată în comunicatul oficial al clubului.