Tottenham Hotspur se îndepărtează de locurile de UEFA Champions League, iar înfrângerea rușinoasă suferită în duelul cu Newcastle (6-1) a avut repercursiuni asupra antrenorului interimar Cristian Stellini.

Cristian Stellini (dreapta) și Ryan Mason (stânga)Foto: Zac Goodwin / PA Images / Profimedia

Cristian Stellini a fost demis de la Tottenham - Ryan Mason, al doilea interimar

După despărțirea cu scandal de Antonio Conte, Tottenham Hotspur traversează o perioadă neagră.

Echipa din nordul Londrei a ajuns la două înfrângeri la rând în Premier League și are șanse tot mai mici să prindă un loc de Liga Campionilor în sezonul următor.

Echipa a jucat în etapa cu numărul 32 pe terenul celor de la Newcastle și a suferit o înfrângere usturătoare în fața formației antrenate de Eddie Howe.

După doar 21 de minute, „coțofenele” conduceau cu scorul de 5 la 0, iar suporterii echipei oaspete au început să părăsească sectorul care le fusese alocat pe St. James' Park.

S-a terminat 6-1 pentru Newcastle, care se află pe locul 3, la egalitate de puncte cu Manchester United (locul 4 - 53 de puncte).

Tottenham este la 6 puncte de locurile de Champions League, iar conducerea a luat decizia de a-l demite pe Cristian Stellini din postura de antrenor principal.

Locul i-a fost luat de Ryan Mason, care este al doilea antrenor interimar al echipei din nordul Londrei.

Tottenham are emoții și pentru locul 5, care duce în grupele UEFA Europa League, având un avans de doar 2 puncte față de Aston Villa și 3 de Liverpool, care are si un meci mai puțin disputat

Clasament Premier League

1 Arsenal 75p

2 Manchester City 70p

3 Newcastle United 59

4 Manchester United 59p

5 Tottenham Hotspur 53p

6 Aston Villa 51p

7 Liverpool 50p