Eșecul suferit împotriva celor de la Newcastle (6-1) a adus schimbări importante la Tottenham. Echipa din Londra l-a demis pe Cristian Stellini și l-a numit interimar pe Ryan Mason. Acum, formația din nordul Londrei și-l dorește pe Julian Nagelsmann, demis recent de Bayern Munchen.

Julian NagelsmannFoto: ANGELIKA WARMUTH / AFP / Profimedia

Julian Nagelsmann, așteptat să antreneze în Premier League - Antrenorul își dorește să aibă un cuvânt când vine vorba de transferuri

Julian Nagelsmann este liber de contract după ce a fost demis de Bayern Munchen, iar antrenorul german a negociat inclusiv preluarea lui Chelsea, după plecarea lui Graham Potter.

Chiar și așa, tehnicianul nu a ajuns la un consens cu gruparea de pe Stamford Bridge, motiv pentru care Tottenham vrea să profite și să-l convingă să semneze cu echipa din nordul Londrei.

În vârstă de 35 de ani, Nagelsmann a pus două condiții pentru a o prelua pe Tottenham. În primul rând, germanul își dorește să fie numit antrenor principal după finalul acestei stagiuni, pentru a avea timp suficient să pregătească echipa în viitorul sezon.

Mai mult decât atât, Julian Nagelsmann își dorește să aibă un cuvânt de spus în privința transferurilor care se vor face la echipă, relatează jurnaliștii de la The Independent.

Tottenham îl poate pierde pe Harry Kane

Fără vreun trofeu cucerit alături de Tottenham, Harry Kane are șanse mari să se despartă de echipa pentru care a evoluat din 2011.

Cotat la 90 de milioane de euro conform Transfermarkt, atacantul în vârstă de 29 de ani prezintă interes pentru Bayern Munchen, formație care este în căutarea unui vârf.

Dacă Julian Nagelsmann va semna în cele din urmă cu Tottenham, există varianta ca golgheterul All Time al echipei naționale de fotbal a Angliei să rămână la formația din nordul Londrei.