Aflat în ultimele luni de contract cu Paris Saint Germain, Lionel Messi este așteptat să revină la FC Barcelona după o pauză de 2 ani. Robert Lewandowski este entuziasmat de posibilitatea ca Leo să se întoarcă pe Camp Nou și i-a transmis argentinianului un mesaj.

Robert LewandowskiFoto: Manuel Reino Berengui/DeFodi Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Sacrificiul făcut de un fan pentru a-l întâlni pe Lionel Messi - Gestul argentinianului a devenit viral

Robert Lewandowski visează să joace cu Lionel Messi la Barcelona

Contractul lui Lionel Messi pe Parc des Princes este scadent în această vară, dar argentinianul poate rămâne măcar încă un sezon în Ligue 1 dacă activează clauza din contract, ce îi permite să prelungească automat înțelegerea cu clubul parizian.

Totuși, oficialii Barcelonei au anunțat deja că fac demersuri pentru a-l readuce pe argentinian pe Camp Nou, iar președintele Joan Laporta a avut deja o întâlnire și cu tatăl lui Lionel Messi.

>>> Măsurile luate de Barcelona pentru a-l readuce pe Lionel Messi pe Camp Nou

Jurnaliștii de la Mundo Deportivo scriu că Messi a solicitat și el să se întâlnească cu Joan Laporta și abia după aceea va lua o decizie privind viitorul său.

Adus în vara anului 2022 la Barcelona, Robert Lewandowski este încântat de posibilitatea de a juca alături de Messi din următorul sezon.

Într-o conferință de presă, polonezul a precizat cam ce ar însemna o revenire a lui Messi la Barcelona, atât din punct de vedere al unui suporter, cât și din punctul său de vedere, ca jucător.

„Am spus întotdeauna, pentru mine, Messi va fi mereu parte din Barcelona. Dacă va reveni, nu va fi impresionant doar pentru suporteri, ci și pentru jucători. Locul lui e aici, la Barcelona.

Nu știu ce se va întâmpla, nu sunt persoana potrivită să răspundă la acest lucru, dar sper că putem juca împreună în următorul sezon, avem nevoie de acest tip de jucător.” - a declarat Robert Lewandowski, potrivit Sport.es.