După despărțirea de Manchester United, Cristiano Ronaldo a încercat să rămână în fotbalul european, însă lusitanul a ajuns în cele din urmă să semneze cu Al-Nassr, echipa unde este plătit regește.

Cristiano RonaldoFoto: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Bayern Munchen nu se potrivea filozofiei clubului

Cristiano Ronaldo putea fi opțiunea perfectă de atacant pentru Bayern Munchen, având în vedere faptul că bavarezii se bazează pe Eric Choupo-Moting.

Deși sosirea sa în Bundesliga ar fi atras cu siguranță câștiguri financiare pentru Bayern Munchen, clubul din Germania a refuzat să îl aducă pe Ronaldo la echipă.

Faptul că transferul lui Cristiano Ronaldo la Bayern nu s-a concretizat a fost unul dintre motivele pentru care portughezul și agentul său Jorge Mendes au întrerupt colaborarea.

Într-un interviu acordat publicației BILD, Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al celor de la Bayern Munchen, a precizat că un eventual transfer al lui Cristiano Ronaldo nu ar fi fost în concordanță cu filozofia clubului din Bundesliga.

„Am discutat despre Cristiano Ronaldo, dar i-am spus clar lui Jorge Mendes că nu este fazabil pentru noi. Mutarea nu i s-ar fi potrivit lui Bayern, nici din punct de vedere financiar, nici sportiv. Nu corespunde filosofiei clubului.” - a concluzionat acesta.