​După transferul la Al-Nassr, Cristiano Ronaldo ar fi încheiat colaborarea cu agentul său Jorge Mendes, după mai bine de 20 de ani în care cei doi au fost foarte apropiați unul de celălalt.

Cristiano RonaldoFoto: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

VIDEO Gafele lui Cristiano Ronaldo în timpul prezentării / A încurcat țara în care joacă și a uitat sloganul echipei

Jorge Mendes i-ar fi reproșat mai multe lucruri lui Cristiano Ronaldo, imediat după interviul acordat jurnalistului Piers Morgan

Conform publicației portugheze Publico, ruptura dintre Cristiano Ronaldo și impresarul Jorge Mendes s-ar fi produs imediat după interviul cu scandal pe care fotbalistul în vârstă de 38 de ani i l-a acordat jurnalistului Piers Morgan, în urma căruia s-a produs și despărțirea de Manchester United.

Agentul i-ar fi reproșat mai multe aspecte lui Cristiano Ronaldo, inclusiv problema din Qatar, când lusitanul a intrat într-un conflict deschis și cu selecționerul Fernando Santos.

Mai mult decât atât, Jorge Mendes era perfect conștient de faptul că Ronaldo nu are nicio ofertă din fotbalul european, motiv pentru care acesta nu s-a ocupat de transferul său la Al-Nassr.

Managerul lui Cristiano Ronaldo, Ricardo Regufe, a fost cel care s-a ocupat de transferul lui Ronaldo în Golf, iar acesta a primit un comision în valoare de 30 de milioane de euro.

„Jorge Mendes i-ar fi spus în față lui Ronaldo mai multe adevăruri care nu i-ar fi picat bine acestuia.

Conflictele în care Ronaldo a fost implicat în ultimul an - cu antrenorii, cu cei de la Manchester United, cu selecționerul Fernando Santos nu au contribuit în mod decisiv la imaginea portughezului, care se aștepta ca mari cluburi din Europa să se bată pe semnătura lui, după despărțirea de United.” - a declarat Vitor Pinto, directorul publicației Record.

Cristiano Ronaldo și Jorge Mendes au lucrat împreună încă de dinainte ca lusitanul să semneze cu Manchester United (2003).