Mijlocașul român Răzvan Marin a fost decisiv în partida dintre Empoli și Torino, marcând un gol și oferind o pasă de gol. Inter Milano a evitat un rezultat slab, după ce a fost condusă de ultima clasată, Cremonese, în etapa a 20-a din Serie A.

Razvan MarinFoto: Luigi Canu/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Răzvan Marin, gol și assist pentru Empoli

Empoli a remizat pe teren propriu cu Torino, scor 2-2, după ce gazdele au egalat în finalul partidei.

Răzvan Marin a pasat decisiv pentru primul gol marcat de Luperto în minutul 37, iar în minutul 69 internaționalul român a înscris superb cu un șut la vinclu din afara careului.

În minutele 82 și 85, Torino a reușit egalarea.

Cremonese – Inter Milano 1-2

Ultima clasată în Serie A, Cremonese, a condus pe Inter din minutul 11, după reușita lui Okereke.

Milanezii au reușit să întoarcă rezultatul și să învingă la limită, după dubla lui Lautaro Martinez din minutele 21 și 65.

Vlad Chiricheș a fost titular pentru Cremonese și a evoluat pe toată durata partidei.

Meci cu șase români pe teren, în Serie B

Partida din etapa a 22-a a Serie B, dintre Genoa și Pisa, terminată 0-0, a adus pe teren nu mai puțin de șase fotbaliști români, dintre care cinci au evoluat titulari.

La Genoa, Radu Drăgușin și George Pușcaș au fost titulari, iar noul transferat Denis Drăguș și-a făcut debutul în minutul 88.

Pentru Pisa, Adrian Rus, Olimpiu Moruțan și Marius Marin au început partida, ultimul părăsind terenul eliminat în minutul 69, după două cartonașe galbene încasate în decurs de șaizeci de secunde.