Clubul Juventus Torino se confruntă cu mari probleme, după ce a fost penalizat cu 15 puncte în cadrul scandalului „Prisma”.

Massimiliano AllegriFoto: Danilo Gemito/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Massimiliano Allegri, mesaj încurajator pentru situația pe care o traversează Juventus

„Bătrâna Doamnă” va relua campionatul de pe locul 10 în Serie A, după depunctarea primită în urma scandalului „Prisma”.

Juve va juca duminică pe teren propriu în compania celor de la Atalanta, într-un meci ce va începe de la ora 21:45.

Cu o nouă conducere și cu sprijinul suporterilor, formația antrenată de Massimiliano Allegri va beneficia cu siguranță de o atmosferă caldă și primitoare la duelul cu Atalanta.

Revenit pe banca torinezilor în vara anului 2021, Massimiliano Allegri a transmis un mesaj de îmbărbătare pentru toți cei din familia Juventus.

„Sunt antrenorul lui Juventus și voi rămâne aici, dacă nu mă vor da afară. Sunt vremuri în care trebuie să fim responsabili în legătură cu cine suntem și ce facem. La astfel de greutăți, trebuie să fim bărbați.

Când lucrurile merg bine, toți suntem bine. Când sunt probleme, trebuie să fim toți mai motivați și mai atenți.

În acest moment, clasamentul arată că suntem la 12 puncte de locul patru. Repet, mâine jucăm cu Atalanta. Vom încerca să facem un meci bun.” - este mesajul transmis de Allegri, potrivit Tuttomercatoweb.com.

Imediat după publicarea sancțiunilor, clubul Juventus Torino a emis în comunicat de presă prin intermediul căruia a transmis că va ataca decizia la Comitetul Olimpic Național Italian.

„Clubul așteaptă publicarea motivelor și anunță faptul că va face apel în baza Codului de Justiție în Sport.”