După o serie de rezultate nefavorabile, mai ales pe plan european, patronul echipei FCSB și-a pierdut răbdarea cu fotbaliștii săi și a anunțat vineri care este primul jucător care nu va mai face parte din lotul formației antrenate de Nicolae Dică.

Rachid BouhennaFoto: Cronos / Alamy / Alamy / Profimedia

Căderea abruptă a unei vedete de la FCSB - Motivul pentru care nu mai dă randament

Rachid Bouhenna va fi dat afară de la FCSB

Ajuns la FCSB vara trecută, Rachid Bouhenna a semnat cu gruparea roș-albastră din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de campioana României, CFR Cluj.

Ultimul meci pe care acesta l-a jucat pentru vicecampioana României, în Cupa României cu UTA Arad (2-2), este cel în urma căruia finanțatorul i-a decis soarta.

Fundașul algerian a primit două cartonașe galbene în interval de doar câteva secunde și a fost eliminat în partida de la Arad.

„Un jucător care face așa ceva n-are ce căuta în nicio echipă. Meciul ăsta n-a fost foarte important, dar se poate întâmpla într-un meci important de campionat sau în cupele europene.

Pierzi campionatul și milioane de euro din cauza unui bezmetic ca ăsta. Dacă nu pleacă în iarnă, o să plece în vară, că i se termină contractul." - a declarat Gigi Becali pentru sport.ro.

Rachid Bouhenna a fost și amendat după meciul cu UTA Arad

„Bouhenna va plăti amendă. Radunovic nu va fi sancţionat. Pot să îi reproşez că are experienţă, dar dacă ar fi dat fault la Musi, nu mai era niciun cartonaș." - este declarația lui Mihai Stoica, la Orange Sport.

De câteva secunde a avut nevoie Bouhenna pentru a realiza această „performanță”, în urma căreia a atras o amendă și probabil desfacerea contractului de muncă cu gruparea lui Dică.

În partida de la Arad, arbitrul Cojocaru i-a mai eliminat pe Risto Radunovic și Octavian Popescu.