FCSB părea să se îndrepte spre prima sa victorie în Grupa B din Cupa României, dar finalul meciului cu UTA a fost unul incandescent. Patru jucători au fost eliminați (trei de la echipa lui Nicolae Dică), iar arădenii au egalat la ultima fază, scor 2-2.

Nicolae DicaFoto: Ian Walton / AP / Profimedia

FCSB, remiză cu UTA Arad după un meci cu patru eliminări

UTA a deschis scorul prin Pop ('8), FCSB a trecut în avantaj grație golurilor marcate de Radunovic ('23, penalty) și Radaslavescu ('47), dar gazdele au egalat prin Postolachi ('90+6).

În minutul 83, Bouhenna (FCSB) a primit un cartonaș galben și a fost eliminat după ce l-a aplaudat ironic pe arbitru. Cinci minute mai târziu, Chindriș (UTA) l-a imitat pe jucătorul oaspeților și a văzut și el un cartonaș roșu, chiar dacă se afla pe banca de rezerve.

Radunovic ('90+1) și Octavian Popescu ('90+4) au plecat și ei mai devreme la vestiare, iar apărarea FCSB-ului a cedat la chiar ultimul act al gazdelor.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre UTA Arad și FCSB.

În aceeaşi grupă, FC Botoşani a câștigat cu 1-0 pe terenul echipei Gloria Buzău, iar Oţelul Galaţi va primi vizita celor de la CS Mioveni (joi, la ora 15:00).

Cum arată grupele din Cupa României, ediția 2022-2023

Grupa A

FC Voluntari, Sepsi, Petrolul, FC U Craiova 1948, Unirea Slobozia, Dinamo

Grupa B

FCSB, FC Botoșani, UTA, CS Mioveni, Gloria Buzău, Oțelul Galați

Grupa C

CFR Cluj, Farul, U Cluj, Rapid, Dumbrăvița, CSM Alexandria

Grupa D

U Craiova, FC Argeș, Hermannstadt, Chindia, CS Ocna Mureș, Minaur Baia Mare.

De știut:

Primele două clasate se vor califica în sferturile de finală ale competiţiei.