Dan Petrescu este la un pas de plecare de la CFR Cluj, antrenorul și patronul Neluțu Varga urmând să discute despre clauza de reziliere (în valoare de 400 de mii de euro).

Dan PetrescuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Petrescu și Varga ar fi trebuit să se întâlnească la București, marți, dar antrenorul a invocat probleme de sănătate, iar discuțiile s-au amânat. Cu toate acestea, conform Playsport, tehnicianul are două oferte dintr-un campionat puternic.

Dan Petrescu are oferte de la două cluburi din Championship, a doua ligă engleză

Huddersfield și West Bromwich Albion, formații care evoluează în Championship, s-au interesat până acum de serviciile lui Petrescu.

Huddersfield Town se situează pe penultima poziție din Championship, cu șapte puncte după nouă meciuri jucate. Formația a promovat în 2017 în Premier League, dar a retrogradat doi ani mai târziu.

În prezent, Huddersfield este condusă de doi antrenori interimari, după concedierea tehnicianului Danny Schofield.

West Bromwich Albion, pe de altă parte, este cu două locuri mai sus, pe poziția a 21-a, cu zece puncte acumulate după zece meciuri disputate. Steve Bruce este antrenorul principal al echipei.

Cosmin Contra, înlocuitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Cosmin Contra are mari șanse să fie noul antrenor al campioanei României, antrenorul în vârstă de 46 de ani înțelegându-se deja asupra aspectelor importante cu patronul Neluțu Varga.

„Guriță” mai are doar de semnat contractul, acest lucru urmând să se întâmple cel mai probabil după ce va fi anunțată oficial despărțirea de Dan Petrescu.

Contra ar reveni astfel în fotbalul românesc după o pauză de doi ani de zile. Pe finalul lui 2020 (în decembrie), antrenorul pleca de la Dinamo.