​După victoria cu FC Argeș din deplasare (1-0), Dan Petrescu a spus că urmează marți o discuție lămuritoare cu patronul Neluțu Varga. Soarta antrenorului este însă decisă, „nodul” fiind reprezentat doar de clauza de reziliere (în valoare de 400 de mii de euro).

Dan PetrescuFoto: Stuart Wallace/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Conducerea CFR-ului este decisă să se despartă de Petrescu, iar un anunț în legătură cu separarea va fi făcut cel mai probabil în următoarele ore.

Cosmin Contra, înlocuitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Cosmin Contra va fi noul antrenor al campioanei României, antrenorul în vârstă de 46 de ani înțelegându-se deja asupra aspectelor importante cu patronul Neluțu Varga, după cum susține gsp.ro.

„Guriță” mai are doar de semnat contractul, acest lucru urmând să se întâmple imediat după ce va fi anunțată oficial despărțirea de Dan Petrescu.

Contra va reveni astfel în fotbalul românesc după o pauză de doi ani de zile. Pe finalul lui 2020 (în decembrie), antrenorul pleca de la Dinamo.

Conform Fanatik.ro, Contra a mai fost pe lista grupării din Gruia și în urmă cu doi ani, tot după o plecare a lui Dan Petrescu.

Tehnicianul este liber de contract din vara acestui an, după despărțirea de Al Ittihad.

De-a lungul carierei, Contra a pregătit echipele: Poli Timișoara, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou, Alcorcon, naționala României și Dinamo (în două mandate).