Macedonia de Nord vrea să mai producă o victimă după ce a eliminat Italia în primul meci de baraj pentru calificarea la CM Qatar 2022. În finala pentru Mondial, macedonenii întâlnesc marți seara Portugalia lui Cristiano Ronaldo. Într-un alt meci decisiv pentru Cupa Mondială, Polonia dă piept cu Suedia în aceeași zi.

CM din Qatar 2022Foto: fifa.com

Macedonia de Nord vrea să răpună și Portugalia

După ce a învins neașteptat Italia chiar la ea acasă (scor 1-0) în semifinala barajului pentru CM 2022, Macedonia de Nord pleacă cu un moral excelent înainte de finala cu Portugalia de pe „Estadio do Dragao”.

Pe de altă parte, Portugalia a învins, scor 3-1, Turcia, tot pe Dragao, într-un meci controlat de echipa lui Fernando Santos.

Portugalia nu a ratat nicio calificare la Cupa Mondială din 1998 încoace. Macedonia de Nord nu s-a calificat niciodată la o ediție a Cupei Mondiale.

Premierul macedonean Dimitar Kovacevski le-a promis jucătorilor echipei naționale că vor împărți o primă de jumătate de milion de euro dacă vor răpune Portugalia lui Cristiano Ronaldo, conform Reuters.

Portugalia - Macedonia de Nord va avea loc marți, de la ora 21:45.

Echipe probabile

Portugalia: Costa – Guerreiro, Danilo Pereira, Pepe, Cancelo – Bernardo Silva, Moutinho, Bruno Fernandes – Jota, Cristiano Ronaldo, Otavio.

Macedonia de Nord: Dimitrievski – Ristovski, Velkovski, Musliu, Alioski – Bardhi, Kostadinov, Elmas – Churlinov, Ristovski, Trajkovski.

Polonia - Suedia, duel echilibrat pentru Mondial

Polonia a ajuns direct în finala barajului pentru Mondial, după ce Rusia a fost suspendată și nu a mai putut evolua în semifinale.

În același timp, Suedia a învins la limită, scor 1-0, Cehia, în prelungiri, și va juca contra Poloniei, marți seara, de la ora 21:45, pe stadionul Slaski din Chorzow.

Ultima confruntare directă dintre cele două echipe a avut loc la Euro 2020, în grupe, iar Suedia s-a impus cu 3-2.

Polonia a participat la ultima Cupă Mondială, în 2018, la fel ca Suedia care a ajuns până în sferturi la Mondialul din Rusia.

Echipele probabile

Polonia: Szczesny – Bednarek, Glik, Bereszynski – Reca, Zurkowski, Krychowiak, Cash – Moder, Zielinski – Lewandowski.

Suedia: Olsen – Bengtsson, Nilsson, Lindelof, Danielson – Forsberg, Olsson, Ekdal, Kulusevski – Ibrahimovic, Isak.

Portugalia - Macedonia de Nord și Polonia - Suedia vor fi live pe Digisport și Looksport.