Ole Gunnar Solskjaer a fost demis recent de la Manchester United, iar trupa de pe Old Trafford este pe cale să bifeze un nou sezon dezamăgitor pentru fani. Fost jucător la gruparea din Premier League, Zlatan Ibrahimovic a vorbit în stilu-i caracteristic despre problema care îi macină constant pe cei de la United.

Zlatan IbrahimovicFoto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Odată cu plecarea lui Sir Alex Ferguson de la echipă (la finalul sezonului 2013), Manchester United a rămas implicată doar cu numele în marile bătălii ale fotbalului, fie că vorbim despre titlul din Premier League sau despre Champions League.

De la despărțirea de Ferguson, United i-a mai avut pe banca tehnică pe David Moyes, Ryan Giggs, Louis van Gaal, Jose Mourinho și Ole Gunnar Solskjaer.

În prezent, antrenor interimar este Michael Carrick.

Ibrahimovic: Manchester United trăiește prea mult în trecut

Legitimat la Manchester United în perioada 2016-2018, Zlatan Ibrahimovic a vorbit despre problemele pe care le are gruparea de tradiție din Premier League.

Conform spuselor suedezului, echipa de pe Old Trafford trăiește prea mult în trecut, uitând de prezent.

Gruparea se află într-un fel de buclă. Iar soluția este una singură: nevoia de gândire și conectare la prezent. În caz contrar, atacantul Milanului spune că varianta este mersul la spital și curățarea capului.

Declarația lui Ibra a fost făcută jurnaliștilor de la The Guardian.

S-ar putea să te intereseze și:

Manchester United, fără antrenor - Ole Gunnar Solskjaer a fost demis

Cristiano Ronaldo, găsit vinovat pentru demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer