Real Madrid a așteptat momentul oportun pentru a-i face o ofertă de nerefuzat clubului PSG pentru aducerea starului Kylian Mbappe. Fotbalistul francez i-a anunțat deja pe parizieni că nu intenționează să-și prelungească contractul scadent în vara lui 2022.

Kylian MbappeFoto: Fred TANNEAU / AFP / Profimedia

Marca.com a confirmat că Florentino Perez, președintele ”Los Blancos”, a înaintat o ofertă de 160 de milioane de euro pentru transferul lui Kylian Mbappe de la PSG.

Starul francez și-a anunțat deja clubul că nu intenționează să își prelungească contractul scadent în vara anului următor.

Chiar dacă nu voia să forțeze un transfer înainte de încheierea actualei înțelegeri, venirea lui Leo Messi pe Parc des Princes a complicat lucrurile pentru fotbalistul din Franța.

Parizienii ar fi dispuși să studieze oferta, mai ales că șefii clubului ar prefera un transfer al francezului înainte ca acesta să devină liber de contract.

Niciun oficial sau jucător al lui Real Madrid nu a făcut declarații cu privire la Mbappe din mai 2021 încoace, iar această politică va continua până pe 31 august, atunci când fereastra de transferuri în Europa se închide. Cu toate acestea, conducătorii Realului sunt optimiști că îl vor aduce pe fotbalistul în vârstă de 22 de ani în această vară.