Lionel Messi a fost prezentat oficial la Paris, argentinianul fiind noul jucător al celor de la PSG. Fotbalistul a fost însoțit la eveniment de soția Antonella şi de cei trei băieţi: Thiago, Mateo şi Ciro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce spune Lionel Messi după ce a devenit jucătorul lui PSG

  • "Am simțit o fericire imensă imediat cum am ajuns aici, la Paris. Îmi doresc foarte mult să încep antrenamentele, toate lucrurile s-au întâmplat rapid.
  • "Vreau să mulțumesc președintelui Leonardo și întregului club pentru tratamentul pe care mi l-au acordat. După comunicatul de presă al Barcelonei, ei au luat o poziție clară și totul a mers foarte repede, totul s-a realizat într-un timp foarte scurt" - Lionel Messi.
  • "Sunt încrezător în viitorul meu aici, am dorința intactă de a continua să câștig. Este un club ambițios și cred că suntem pregătiți să câștigăm tot, acesta este obiectivul meu.
  • Am venit aici ca să câștigăm împreună. Sper să putem reuși acest lucru. Vreau să le mulțumesc oamenilor din Paris pentru primire, a fost o nebunie. Ne vom bucura mult de șederea în Paris și vom lupta pentru toate obiectivele" - Lionel Messi.
  • "Nu știu când voi debuta, de-abia m-am întos din vacanță. Am fost liber de contract mai bine de o lună. Ieri m-am văzut cu antrenorul, dar nu știu.
  • Trebuie să mă antrenez bine și când voi fi gata cu siguranță voi juca. Aștept cu nerăbdare, dar încă nu pot oferi o dată anume. Antrenându-mă, antrenorul va decide când este cel mai bun moment" - Lionel Messi.
  • "Cred că la PSG este cel mai bun loc unde pot spera să câștig din nou un trofeu Champions League. Nu știu dacă suntem sau nu favoriți să câștigăm competiția. Ceea ce știu însă este că avem o echipă bună și vrem să câștigăm toate meciurile" - Lionel Messi.
  • "Schimbarea este dificilă, mai ales după o perioadă atât de îndelungată (n.r. la Barcelona). Dar fericirea e enormă: sunt fericit să mă întorc la antrenamente. Abia aștept să-mi cunosc noi colegi și să încep o nouă eră" - Lionel Messi.
  • Despre posibilitatea de a fi advesar al Barcelonei: "Cine știe? Toată lumea cunoaște iubirea pe care i-o port acestui club la care am fost încă de când eram un copil. Barcelona va fi întotdeauna casa mea, vom vedea dacă ne vom întâlni în Europa. Ar fi ciudat să mă întorc pe Camp Nou cu un alt tricou, dar acesta este fotbalul, se poate întâmpla orice" - Lionel Messi.

Mândria președintelui Nasser Al-Khelaifi de a-l avea pe Messi

"Sunt foarte fericit și în același timp mândru să-l prezint pe Messi. Este o zi istorică pentru PSG, pentru fotbal, un moment fantastic pentru noi.

Toată lumea îl cunoaște pe Leo, este singurul fotbalist care a câștigat de 6 ori Balonul de Aur. Leo face fotbalul să fie magic, frumos și este un câștigator.

Va fi entuziasmant pentru suporterii noștri să-l avem în echipă pe Lionel, pentru mine este cel mai bun. Nu mai vreau să vă rețin, vreau să-i spun în mod oficial lui Messi și familiei sale, promit că veți fi cu toții foarte fericiți la Paris" - Nasser Al-Khelaifi, președintele celor de la PSG.

Prezentare lui Lionel Messi a putut fi urmărită mai jos.