Luis Enrique, selecționerul Spaniei, a declarat că se aștepta la mai mult din partea jucătorilor care au intrat pe parcursul meciului cu Polonia, scor 1-1, din Grupa E a Campionatului European de fotbal.

Luis Enrique, selectionerul SpanieiFoto: sefutbol.com

"Speram că vom avea mai mult control şi că ne vom crea mai multe oportunităţi de a marca, dar nu am reuşit. Adesea rezultatul ascunde lucruri şi atunci când nu este pozitiv trebuie să analizezi meciul în profunzime. Chiar am nevoie să mă uit din nou la meci şi să-l analizez în profunzime.

Sentimentele nu sunt cele mai bune, clar. Poate că am fost mai buni, dar nu a fost suficient ca să câştigăm. Ei au fost curajoşi, au căutat să ne preseze. Nu şi-au creat multe ocazii, dar au marcat la cea pe care au avut-o.

Am încercat foarte mult, dar nu am reuşit să obţinem o victorie. Mi-aş fi dorit ca jucătorii care au intrat pe parcurs să-mi fi dat mai mult, dar sunt ei cei care se concentrează cel mai mult pentru a face bine.

Egalul înseamnă că putem termina chiar pe primul loc dacă vom câştiga împotriva Slovaciei şi o victorie ne asigură calificarea. Nimeni nu a spus că va fi uşor. Este păcat că nu am reuşit să înscriem mai mult, dar şi adversarul merita să marcheze", a spus Luis Enrique, potrivit marca.com.

Naționala Spaniei a jucat deja două meciuri la Campionatul European de fotbal, dar încă nu a obținut prima victorie în Grupa E.

Reprezentativa pregătită de Luis Enrique a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat împotriva Poloniei, la Sevilla.

Morata a deschis scorul pentru Spania ('25), iar Lewandowski a egalat pentru Polonia ('54).

În minutul 58, Gerard Moreno a trimis în bară din penalty, mingea a sărit la Morata, dar acesta a ratat complet șutul.

Clasament Grupa E:

1. Suedia (1-0 golaveraj) 4 puncte

2. Slovacia (2-2) 3

3. Spania (1-1) 2

4. Polonia (2-3) 1.

Program etapa a treia (23 iunie):

19:00 Suedia vs Polonia (Sankt Petersburg)

19:00 Slovacia vs Spania (Sevilla).