După incidentul teribil de la meciul Danemarca - Finlanda, când Christian Eriksen s-a prăbușit la marginea terenului, selecționerul Kasper Hjulmand și-a lăudat jucătorii pentru tăria de care au dat dovadă și a explicat de ce s-a reluat meciul.

HotNews.roFoto: Hotnews

Reprezentativa Danemarcei a fost învinsă, sâmbătă, de debutanta Finlanda, scor 1-0, într-un meci din grupa B de la Euro 2020. Partida a fost marcată însă de prăbușirea pe teren a lui Christian Eriksen, care a avut nevoie de minute bune de resuscitare pentru a-și reveni.

Meciul fusese întrerupt, dar a fost reluat în aceeași zi la dorința jucătorului care a trecut prin momente teribile, acesta sunându-și colegii de pe patul de spital și transmițându-le să joace pentru el.

După meci, Kasper Hjulmand a ținut să-și laude jucătorii pentru curaj și devotament.

Declarațiile selecționerului Danemarcei

„A fost o seară foarte grea, în care ni s-a reamintit tuturor ce este important în viaţă – să avem relaţii semnificative, oameni care să ne fie apropiaţi, familia şi prietenii.

Avem un grup de jucători pentru care nu am destule cuvinte de laudă. Nu se poate să fiu mai mândru de aceşti oameni care au avut grijă atât de bine unii de ceilalţi. El este unul dintre prietenii mei dragi.

Aveam două opţiuni: să jucăm astăzi sau mâine la ora 12:00, iar toată lumea a convenit să jucăm astăzi. Nu poţi juca un meci cu astfel de sentimente. Am încercat să câştigăm. A fost incredibil cum au reuşit jucătorii să revină pe teren şi să joace repriza a doua. Sincer, erau jucători terminaţi total. Terminaţi emoţional şi epuizaţi emoţional", a spus Hjulmand, la conferința de presă.

Sursa video: Beanyman Sports