Real Madrid a reușit doar o remiză pe teren propriu contra lui Chelsea, în prima manșă a semifinalelor UCL. Zinedine Zidane și Thomas Tuchel și-au exprimat opinia cu privire la meci, cât și despre șansele pe care echipele lor le au pentru calificarea în marea finală.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Realul pleacă cu a doua șansă pentru calificarea în finala UCL, după ce a terminat la egalitate, 1-1, pe teren propriu, contra lui Chelsea.

Karim Benzema a marcat unicul gol al Realului în minutul 29, după ce Pulisic reușise să deschidă scorul pentru Chelsea.

Cu toate acestea, Zinedine Zidane s-a arătat mulțumit de rezultatul obținut de echipa sa marți seară.

„Odată ce am marcat, am fost mai buni și am controlat mult mai mult jocul. Suntem <<în viață>> și mergem la Londra cu ideea de a câștiga. În general, sunt mulțumit de rezultatul din această seară", a declarat antrenorul francez.

„Ne-am chinuit în primele 25 de minute, dar apoi ne-am descurcat”, a adăugat Zidane.

Antrenorul Realului a punctat și faptul că va menaja în etapa din week-end din La Liga câțiva jucători pentru a putea fi odihniți pentru returul de pe Stamford Bridge.

Pe de altă parte, Thomas Tuchel, s-a declarat nemulțumit de faptul că madrilenii au marcat dintr-o fază fixă. El a adăugat că apoi, echipa sa ”nu a mai permis alte șanse”.

„A fost puțin dezamăgitor scorul la pauză dar este important că am rămas calmi și nu ne-am pierdut încrederea. Viteza și intensitatea au scăzut și am simțit că am obosit. Trebuie să ne obișnuim cu acest 1-1", a punctat managerul lui Chelsea.

A doua semifinală a Ligii Campionilor le aduce față în față pe PSG și Manchester City, miercuri de la ora 22:00.

Citește și: