A doua semifinală a Ligii Campionilor le aduce față în față pe PSG și Manchester City, miercuri de la ora 22:00. Echipa lui Guardiola este neînvinsă în acest sezon al UCl, în timp ce PSG nu a reușit să câștige niciunul dintre ultimele trei meciuri în fața rivalilor de miercuri seara.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Parc des Princes găzduiește a doua semifinală a Ligii Campionilor, un adevărat duel de gală între PSG și Manchester City. Parizienii au eliminat în sferturi actuala campioană UCL, Bayern Munchen, cele două echipe jucând finala anul trecut, câștigată de bavarezi. În același timp, ”cetățenii” au ajuns ultima oară într-o semifinală a Ligii în 2016.

PSG areun egal și o înfrângere în ultimele trei meciuri europene împotriva lui City, în timp ce cei din urmă au reușit să îi elimine pe parizieni în sferturile Ligii din sezonul 2015-2016.

Neymar, anunțat titular, a declarat că vrea ”să facă totul” pentru a o duce pe PSG spre glorie.

Pep Guardiola, tehnicianul ”cetățenilor”, își îndeamnă jucătorii să ”se bucure de resposabilitate și presiune”.

„Știm că vom suferi în ambele jocuri iar ei vor avea ocazii”, a completat antrenorul spaniol.

Mauricio Pochettino, antrenorul PSG-ului: „Ambele echipe au jucători incredibili pentru a încerca să îi controlezi timp de 90 de minute. Va fi foarte greu - foarte competitiv”.

Echipe probabile

PSG: Navas - Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo - Gueye, Paredes -Di María, Verratti, Neymar - Mbappé

Man. City: Ederson - Walker, Stones, Rúben Dias, Cancelo - Rodri, Gündoğan - Mahrez, De Bruyne, Foden - Bernardo Silva

Manchester City nu are niciun absent, în timp ce de la parizieni Bernat nu va juca. Kylian Mbappe este anunțat titular, deși a avut probleme în ultimul meci al parizienilor contra lui Metz.

Kevin De Bruyne, venit după o accidentare la gleznă, nu a întâmpinat probleme în finala Cupei Angliei câștigată de ”cetățeni” contra lui Tottenham, la sfârșitul săptămânii trecute.

Prima manșă a semifinalelor UCL dintre PSG și Manchester City va putea fi urmărită LiveScore pe HotNews.ro și în direct pe Telekom Sport, Digisport și LookTV.

Marți seara, în cealaltă semifinală, Real Madrid a reușit doar o remiză, 1-1, pe teren propriu, contra celor de la Chelsea.​