Lionel Messi și-a aflat suspendarea după ce a lovit un adversar în finala Supercupei Spaniei

de Red. Sport     HotNews.ro
Marţi, 19 ianuarie 2021, 17:19 Sport | Fotbal


Lionel Messi, eliminat pentru lovirea unui advesar
Foto: Bagu Blanco / Shutterstock Editorial / Profimedia
A primit primul cartonaș roșu în 754 de meciuri jucate în tricoul Barcelonei, iar marți și-a aflat pedeapsa. Lionel Messi a fost suspendat în urma gestului din finala Supercupei cu Bilbao, după cum a confirmat Federația de Fotbal din Spania.

Messi a primit două etape de suspendare, conform informațiilor din presa iberică.

Messi, 33 de ani, fără minge, a lovit un adversar, în minutul 120+1 al finalei Supercupei Spaniei, pierdută în faţa formaţiei Athletic Bilbao, duminică, scor 2-3. Arbitrul Jesus Gil Manzano i-a acordat cartonaşul roşu jucătorului argentinian, după ce a consultat VAR.

Aceasta nu este prima eliminare a lui Messi din carieră, el mai primind două cartonaşe roşii la echipa naţională a Argentinei.

După suspendarea primită, Messi va lipsi de pe teren la meciul din deplasare, cu Cornella (liga a treia), programat, joi, în Cupa Spaniei şi la partida de campionat cu Elche, care va avea loc, duminică, tot în deplasare, relatează News.ro.

VIDEO Messi, eliminat pentru lovirea unui adversar, Barcelona învinsă după prelungiri de Bilbao în Supercupa Spaniei







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















11173 vizualizari

  • -1 (1 vot)    
    Te astepti ca ... (Miercuri, 20 ianuarie 2021, 2:33)

    JoshuaTree [utilizator]

    De la un anumit nivel sa devină un model. A fost cineva . Devine un nimeni.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by