VIDEO Lionel Messi, primul cartonaș roșu în 754 de meciuri în tricoul Barcelonei - Motivul pentru care a fost eliminat

de Red. Sport     HotNews.ro
Luni, 18 ianuarie 2021, 10:04 Sport | Fotbal


Lionel Messi, cartonas rosu pentru Barcelona
Foto: Captura YouTube
Lionel Messi a primit, duminică, primul cartonaş roşu în 754 de meciuri jucate în tricolul echipei FC Barcelona, informează mundodeportivo.com.

Frustrat de jocul lui şi al echipei sale, Messi, 33 de ani, fără minge, a lovit un adversar, în minutul 120+1 al finalei Supercupei Spaniei, disputată cu Athletic Bilbao.

Arbitrul Jesus Gil Manzano i-a acordat cartonaşul roşu jucătorului argentinian, după ce a consultat VAR.

Aceasta nu este prima eliminare a lui Messi din carieră, el mai primind două cartonaşe roşii la echipa naţională a Argentinei.

După eliminarea de duminică, Messi va primi o suspendare de cel puţin două jocuri. Ţinând cont de lovitura aplicată intenţionat lui Villalibre, pedeapsa ar putea fi de patru partide.

Formaţia Athletic Bilbao a câştigat pentru a treia oară Supercupa Spaniei, învingând în finală, duminică seară, la Sevilla, cu scorul de 3-2, echipa FC Barcelona, după prelungiri.

Au marcat Griezmann ’41, ’77 pentru catalani şi De Marcos ’42, Villalibre ’90 şi Williams ‘93 pentru Bilbao, transmite News.ro.

Momentul în care Messi este eliminat:







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















9300 vizualizari

  • -2 (2 voturi)    
    de la rusi (Luni, 18 ianuarie 2021, 10:36)

    victor L [utilizator]

    ne vin toate :D
    • 0 (2 voturi)    
      Poate ai vrut sa zici belaruși (Luni, 18 ianuarie 2021, 10:55)

      Belu13 [utilizator] i-a raspuns lui victor L

      .
  • -2 (4 voturi)    
    Când (Luni, 18 ianuarie 2021, 11:33)

    Jack.Shephard [utilizator]

    uiți cum e cu piciorul și încerci cu mâna.
    A trăit și a jucat frumos, ne-a bucurat și încântat, dar nu e nevoie să îmbătrânească urât. Să plece odată în SUA la MLS (my last season) și gata.
    • +2 (4 voturi)    
      :) (Luni, 18 ianuarie 2021, 12:00)

      Sutekh [utilizator] i-a raspuns lui Jack.Shephard

      de ce sa imbatraneasca urat? ca i-a aplicat o lovitura cu ambele palme dupa ceafa? a fost chiar simpatica faza...nu judeca un om si cariera lui dupa o iesire chiar comica
    • +3 (5 voturi)    
      vorbesti prostii (Luni, 18 ianuarie 2021, 13:40)

      muciflenduri [utilizator] i-a raspuns lui Jack.Shephard

      Cati jucatori pot spune ca au jucat 750 de jocuri fara cartonas rosu? A fost un gest de frustrare, l-a primit meritat, dar nu e ca si cum a sarit sa ii rupa tibia cuiva. Un fel de 'da-te ma in pm de aici, lasa-ma sa trec'


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by