​Juventus a fost eliminată dramatic de Real Madrid în sferturile Champions League, după un gol înscris din penalty de Cristiano Ronaldo, în minutul 90+8. Massimiliano Allegri, tehnicianul "Bătrânei Doamne", s-a arătat extrem de mulţumit de modul în care au luptat elevii săi pe "Santiago Bernabeu", precizând că nu foloseşte nimănui dacă plânge pentru ratarea calificării. "Echipa merita cel puţin prelungirile, mai aveam două schimbări şi şanse bune de calificare", a spus Allegri.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Juventus a făcut un mare meci şi vreau să-i felicit pe jucătorii mei că au reuşit să refacă diferenţa din tur. Echipa merita cel puţin prelungirile, mai aveam două schimbări şi şanse bune de calificare. Dar nu foloseşte la nimic să plângem, chiar dacă sunt momente triste. Plecăm de aici cu un gust amar. Cred că ambele echipe au meritat să meargă mai departe, dar acest lucru nu era posibil", a declarat Allegri, după meciul de miercuri seară.

Întrebat despre penalty-ul dictat la Benatia, Allegri a afirmat: "Cred că VAR-ul e un instrument foarte important, care ar fi lămurit ce s-a întâmplat în prelungiri".

"Am vorbit cu Ramos, care era aproape de tunel. Mi-a spus că a fost penalty clar. I-am zis să aibă răbdare, să vadă reluările. Să aibă respect pentru noi. Eu nu ştiu în ce măsură, dacă aceeaşi fază ar fi avut loc în careul lui Real, s-ar fi dat penalty", a mai spus tehnicianul lui Juventus.

Ce a spus Zinedine Zidane

"Sunt fericit pentru calificare. Cred că, după aspectul celor 180 de minute, merităm să mergem mai departe. Am avut multe șanse în acest meci, dar mingea nu a vrut să intre. A fost dificil să nu înscriem până în final, dar acesta este fotbalul. Din cauza asta am suferit, dar până la urmă am reușit să ne salvăm.

Eu nu am văzut bine faza, dar mi s-a spus că a fost penalty clar la acea fază", a declarat Zidane, la finalul meciului.

După ce a pierdut cu 0-3 pe teren propriu, Juventus a reușit incredibil să egaleze scorul la general pe terenul lui Real Madrid, calificarea fiind decisă după un penalty acordat în minutul 90+3 și transformat de Cristiano Ronaldo.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Real Madrid - Juventus 1-3/ Norocul le-a surâs din nou madrilenilor - Un penalty acordat în minutul 90+3 a adus calificarea în semifinale

Gianluigi Buffon a criticat dur acordarea penalty-ului pentru Real Madrid: "Nu ai o inimă în piept dacă faci asta, ci un coș de gunoi. Decizia asta a fost a unui animal"