Cu un Cristiano Ronaldo aflat într-o seară de grație, Real Madrid s-a impus la scor de neprezentare (3-0) în fața celor de la Juventus și este cu un pas mai aproape de semifinalele Champions League. Ronaldo, autorul unei "duble" pe "Allianz Stadium", a avut o reușită magnifică la scorul de 2-0: a înscris printr-o foarfecă de excepție, fiind aplaudat de întregul stadion.

HotNews.roFoto: Hotnews

Rezumatul partidei Juventus vs Real Madrid.

Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 3, după o pasă venită de la Isco. Lusitanul l-a învins pe Buffon cu un şut din prima, de la şapte metri.

Același Ronaldo a dus scorul la 2-0, în minutul 64, printr-o execuție perfectă din foarfecă, după o centrare a lui Carvajal. Buffon a rămas fără replică, iar fanii italieni s-au ridicat în picioare și au aplaudat reușita extraordinară a lui Ronaldo, care a ajuns la 14 goluri marcate în actuala ediție a Champions League.

Misiunea italienilor s-a complicat și mai mult din minutul 66, când Paulo Dybala a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Scorul final a fost stabilit în minutul 72, când Ronaldo și Marcelo s-au distrat cu apărarea torinezilor, iar brazilianul a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care marchează în 10 meciuri consecutive în cea mai importantă competiţie inter-cluburi de pe "Bătrânul Continent".

Returul va avea loc la 11 aprilie, pe "Santiago Bernabeu" (Madrid).

Juventus și Real Madrid au disputat anul trecut finala Champions League. "Galacticii" s-au impus cu 4-1, câștigând trofeul pentru a 12-a oară în istorie. Cristiano Ronaldo a fost și atunci autorul unei "duble".

S-ar putea să te intereseze și:

IMAGINEA ZILEI: Reacția lui Zinedine Zidane după capodopera lui Cristiano Ronaldo împotriva lui Juventus