A reușit multe într-o carieră de excepție și a văzute destule la viața lui. A fost însă și el surprins de execuția fenomenală a lui Cristiano Ronaldo împotriva celor de la Juventus (sferturi Champions League, victorie cu 3-0 la Torino). Este vorba de Zinedine Zidane, a cărui reacție spune totul despre ceea ce a bifat Ronaldo contra ”Bătrânei Doamne”.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce spune Zizou după golul lui Ronaldo

"Golul lui Cristiano este unul dintre cele mai frumoase din istorie, dar al meu, de la Glasgow, a fost mai frumos. Trebuie să-ţi scoţi pălăria după un gol de asemenea calitate. A făcut multe lucruri şi sunt bucuros pentru ce a realizat. La acel gol m-am simţit cum s-a simţit toată lumea, sunt antrenor, dar şi un fan al fotbalului" - Zinedine Zidane, citat de marca.com.

Reacția lui Cristiano Ronaldo

"A fost un gol fanatstic. Nu mă aşteptam să marchez acel gol. A fost un moment incredibil (n.r. - când a fost aplaudat de întreg stadionul). Vreau să le mulţumesc tuturor suporterilor echipei Juventus. Au făcut ceva fantastic, care nu mi s-a mai întâmplat niciodată în carieră" - Cristiano Ronaldo, citat de marca.com.

"Cristiano e un jucător de un nivel extraordinar, care a contribuit la o victorie foarte importantă a echipei lui. Felul în care a jucat și valoarea lui îl fac să fie unde sunt Maradona, Pele sau Messi” - Gianluigi Buffon.

A existat totuși și un membru al staff-ului celor de la Real Madrid care nu a fost neapărat impresionat de execuția portughezului. Este vorba de Gareth Bale, rezervă la disputa de la Torino.

Mai jos poți vedea reacția acestuia:

Aici poți vedea golul fantastic semnat de Cristiano Ronaldo la Torino:

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Juventus - Real Madrid 0-3/ Cu un pas în semifinale - Ronaldo, imperial pe "Allianz Stadium"