​Pele, singurul jucător care a câștigat de trei ori Cupa Mondială de fotbal (1958, 1962, 1970), a transmis un mesaj de pe patul de spital după ce Argentina lui Messi a cucerit CM din Qatar. Fostul mare jucător nu l-a uitat nici pe Diego Maradona.

PeleFoto: Joe FRAGA / AFP / Profimedia

>> Sondaj LIVE - Care e jucătorul mai bun - Lionel Messi sau Diego Armando Maradona?

Într-o postare pe Instagram, Pele a felicitat Argentina pentru titlul cucerit și a spus că „Diego zâmbește acum”, făcând referire la dispariția lui Diego Armando Maradona.

„Astăzi, fotbalul continuă să-şi spună povestea, ca întotdeauna, într-un mod pasionant. Messi a câştigat prima sa Cupă Mondială, aşa cum a meritat parcursul lui.

Dragul meu prieten Mbappé a marcat patru goluri în finală (trei în 2022, unul în 2018). Ce cadou a fost să urmăresc acest spectacol pentru viitorul sportului nostru.

Şi nu pot să nu felicit Marocul pentru campania incredibilă. E grozav să vezi Africa strălucind. Felicitări Argentinei! Diego zâmbeşte acum” - Pele, pe contul personal de Instagram.

Pele a vizionat finala Cupei Mondial din spital, acolo unde este internat din data de 30 noiembrie (a avut unele complicații din cauza infectării cu Covid-19).

S-ar putea să te mai intereseze și: