​Chiar dacă au mai rămas de disputat etape bune din actualul sezon, Betano le încoronează campioane pe cinci dintre echipele care conduc detașat în campionatele lor. Pentru a răsplăti curajul celor care au mizat antepost că Real Madrid, Bayer Leverkusen, Inter Milano, Paris Saint-Germain și PSV Eindhoven vor deveni campioane în competițiile lor interne, Betano stabilește drept câștigătoare toate aceste pariuri începând de marți, 19 martie, ora 12:00. Chiar dacă aceste echipe la final nu vor câștiga titlul, pariurile vor rămâne câștigătoare și achitate de Betano.

Betano acordă în avans primele titluri de campioană din acest sezonFoto: Betano

Mai mult decât atât, vor fi declarate câștigătoare și pariurile antepost care plasează cele cinci echipe enumerate mai sus între primele două, trei sau patru formații din campionatele lor la finalul actualului sezon competițional din fotbalul european.

În continuare vom vedea care este situația din prezent a celor cinci formații pe care Betano le-a făcut deja campioane, care este avansul din clasament și programul acestora din ultima parte a sezonului.

Real Madrid (La Liga)

În prima ligă spaniolă Real Madrid conduce în clasament cu un avans de opt puncte față de rivala istorică FC Barcelona, în condițiile în care au mai rămas de disputat nouă etape până la finalul sezonului. Cele două echipe se vor duela în El Clasico, pe 21 aprilie, cu Real Madrid gazdă.

O singură înfrângere a suferit Real Madrid în campionatul intern sezonul acesta, fiind echipa cu cea mai bună ofensivă (64 de goluri marcate) și cea mai bună apărare (doar 20 de goluri primite).

Real Madrid este singura echipă neînvinsă pe teren propriu din La Liga, obținând 12 victorii și două remize pe noul ”Santiago Bernabeu”. Doar rivalele locale Rayo Vallecano și Atletico Madrid au plecat neînvinse de pe terenul realului.

Bayer Leverkusen (Bundesliga)

După derularea a 26 de etape din prima ligă germană pe primul loc se află Bayer Leverkusen, echipă care a construit un avans de 70 de puncte față de marea favorită Bayern Munchen.

Leverkusen este singura echipă neînvinsă din Bundesliga, înregistrând până acum 22 de victorii și patru remize, câte 11 succese și două remize acasă și în deplasare.

”Farmaciștii” au cea mai bună apărare din Bundesliga, cu doar 18 goluri primite.

Până la finalul sezonului Leverkusen mai are doar trei meciuri considerate mai complicate, cu Borussia Dortmund și Eintracht Frankfurt în deplasare, respectiv cu VfB Stuttgart pe teren propriu.

De cinci ori a câștigat Leverkusen titlul în Germania, ultima oară în sezonul 2010/11.

Inter Milano (Serie A)

La fel ca în sezonul trecut, când Napoli s-a încoronat campioană cu etape bune, și de această dată prima ligă italiană propune o echipă care pare scăpată în câștigătoare. Este vorba de Inter Milano, formație care cu nouă etape rămase de disputat până la finalul sezonului are un avans de 14 puncte față de principala urmăritoare, în acest caz AC Milan.

O singură înfrângere a suferit Inter Milano în cele 29 de etape de până acum, iar egalul 1-1 cu Napoli din runda precedentă reprezintă primul pas greșit după o serie de nouă victorii consecutive în campionat.

Cu 71 de goluri marcate, nerazzurrii au cel mai bun atac din Serie A, dar nu stau mai rău nici în apărare, unde au primit doar 14 goluri.

Inter Milano are 19 titluri în palmares și un nou campionat câștigat ar duce la adăugarea unei a doua stele pe tricou.

Până la finalul sezonului Inter Milano mai are de disputat Il Derby della Madonina în deplasare cu AC Milan pe 21 aprilie ca meci unde ar putea pierde punct sau puncte. În rest programul interiștilor este unul mai mult decât favorabil pentru a-și conserva sau chiar mări avansul din clasament.

Paris Saint-Germain (Ligue 1)

Cu opt etape înaintea finalului de sezon din Franța avansul celor de la Paris Saint-Germain în fruntea clasamentului din Ligue 1 este de 12 puncte față de Brest, revelația sezonului din Hexagon.

PSG a pierdut un singur meci din cele 26 disputate până acum, fiind neînvinsă în meciurile disputate în deplasare.

Echipa din capitala Franței are cele mai multe goluri marcate din Ligue 1 (62), aproape dublu față de golurile reușite de a doua clasată.

După pauză prilejuită de fereastra de meciuri internaționale pentru PSG urmează Clasicul Franței în deplasare cu Olympique Marseille, echipa de pe locul șapte în clasament și singura formație care n-a pierdut vreun meci sezonul acesta pe teren propriu.

Pentru PSG titlul din acest an ar fi al 12-lea din istorie și al zecelea din ultimii 11 ani.

PSV Eindhoven (Eredivisie)

Lupta pentru titlul din Olanda pare tranșată de PSV Eindhoven, echipa care conduce în clasament cu un avans de zece puncte față de principala urmăritoare, Feyenoord Rotterdam, cu opt etape rămase de disputat din actualul sezon.

PSV Eindhoven n-a pierdut niciun meci în cele 26 de etape, înregistrând 23 de victorii și doar trei remize, acestea din urmă în ultimele nouă etape, cu Utrecht și Ajax în deplasare, respectiv cu Feyenoord pe teren propriu.

Până la finalul sezonului PSV mai are de jucat doar cu Alkmaar, Vitesse, Heerenveen, Sparta Rotterdam sau Fortuna Sittard, echipe în fața cărora în mod normal n-ar putea pierde puncte.

PSV Eindhoven a câștigat de 24 de ori campionatul Olandei, ultima oară în 2018, fiind a doua echipă la numărul de trofee, după Ajax (36) și înaintea celor de la Feyenoord (16).

De reținut că fanii vor putea în continuare să parieze antepost pe piețele care vizează câștigătoarele de campionat sau ordinea la finalul sezonului din La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 și Eredivisie, chiar dacă cei care au mizat că Real Madrid, Bayer Leverkusen, Inter Milano, PSG și PSV Eindoven câștigă campionatul sau termină în top au primit deja pariurile drept câștigătoare.