Georgia Ball, jucătoare și antrenoare profesionistă de golf din Marea Britanie, a postat pe Instagram o scenă incredibilă trăită pe terenul de antrenament. În timp ce-și exersa loviturile și încerca să își îmbunătățească lovitura, exersând mișcările mai lent decât în mod obișnuit, un străin s-a apropiat de ea și a început să-și ofere indicații nesolicitate despre cum ar trebui să execute loviturile.

Jucatoare de golfFoto: John Rowley-Mood Board / Shutterstock Editorial / Profimedia

Georgia Ball este jucătoare de golf profesionistă în cadrul PGA (n.r. - Asociația Jucătorilor Profesioniști de Golf) și se afla pe terenul de antrenament unde exersa un nou stil de swing. Ea este și antrenoare de golf însă a avut parte de o surpriză când, în timpul unei ședințe de pregătire, Georgia s-a trezit cu sfaturi „prețioase” de la un bărbat care i-a criticat tehnica.

Jucătoarea a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l convinge pe sfătuitorul de ocazie că știe destul de bine ce face, fără succes însă. Aceasta a continuat să îi dea indicații.

- Scuză-mă, ce faci acolo, nu ar trebui să faci asta. Ar trebui să te miști bine în swing și să lovești. Să balansezi cu mai mult elan. Ești prea lentă în mișcări, la urcare și apoi la coborâre.

Georgia Ball: OK, lucrez chiar acum la o schimbare, așa că ceea ce fac...

- Nu, știu ce faci acolo. Dar dacă faci prea lent mișcarea... Știi, am jucat golf timp de 20 de ani. Ceea ce trebuie să faci e să echilibrezi ritmul și să miști un pic mai rapid decât o faci acum.

Citește continuarea știrii și vezi înregistrarea virală pe GSP.RO.