Visul oricărei persoane a devenit realitate pentru această femeie din Târgu Jiu, care a câștigat mai mult decât valoarea a trei garsoniere din orașul ei.

Jocuri de norocFoto: freepik.com

Sătămâna trecută, la sala de jocuri MAGNUM din Târgu Jiu s-a câștigat marele Jackpot Cards de Inimă Neagră în valoare de aproape 50.000 de euro, mai exact 232.350,02 RON. Norocoasa câștigătoare a extras banii vinerea trecută, de la o sală de jocuri MAGNUM din orașul acesteia.

În ziua de 23 iunie viața unei femei din Târgu Jiu avea să se schimbe definitiv. Sub nicio formă nu își închipuia că ar putea câștiga chiar ea marele Jackpot in valoare de 232.350,02 RON.

Decizia femeii de a călca pragul sălii de jocuri MAGNUM s-a dovedit a fi cea mai bună alegere făcută vreodată, îmbogățind-o peste noapte.

Nu își închipuise în nicio secundă faptul că de la prima mână ecranul aparatului va indica faptul că a câștigat marele jackpot. Mergând însă pe instinctul ei, ce se dovedise de succes în trecut, a reușit să încaseze impresionanta sumă.

“Nu-mi vine a crede ochilor”, a declarat aceasta presei. “Mai câștigasem în trecut, însă niciodată o sumă atât de mare. Cincizeci de mii de euro! Voi putea duce acum o viată liniștită alături de familia mea”, relatează norocoasa, la câteva minute după marele câștig obținut la jocurile organizate de către MAGNUM.

Este o zi de sărbătoare pentru toți apropiații acesteia. Ei se pot bucura de evenimentul devenit posibil datorită seriozității echipei MAGNUM. Deși este un brand apărut acum 4 ani, MAGNUM și-a câștigat poziția de lider în zona de est a României, ajungând în rândul celor mai cunoscute săli de jocuri și continuă să ofere momente de fericire și câștiguri atât de mari clienților săi din peste 10 județe, din aproape 200 de agenții.