După o pauză de 15 ani, Mike Tyson a revenit în ring pentru un meci demonstrativ. I-a impresionat pe mulți prin forma fizică arătată în confruntarea cu Roy Jones Jr., iar legendarul George Foreman a oferit declarația zilei.

Mike Tyson vs Roy Jones Jr.(4)Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

La cei 54 de ani ai săi, Tyson a arătat un box care a fost apreciat de mulți cunoscători ai fenomenului. Printre aceștia se numără și George Foreman, fost pugilist care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Foreman face un pariu îndrăzneț și spune că "Iron Mike" poate pune reale probleme oricărui campion actual al supergreilor.

"Am avut meci demonstrativ cu Sonny Liston, l-am văzut pe Muhammad Ali în gale demonstrative, dar așa ceva, ce a făcut Tyson, n-am văzut vreodată", spune Foreman.

Mai mult, George Foreman spune că dacă Tyson va mai lupta în încă trei meciuri demonstrative de aceeași intensitate, atunci el va merge pe mâna lui "Iron Mike" într-o luptă cu orice campion din ziua de azi. Indiferent despre cine ar fi vorba (îi include aici și pe Tyson Fury și Anthony Joshua).

"Dacă Tyson ar mai avea șansa să lupte în meciuri demonstrative cu încă trei nume grele ale boxului, atunci cred că îi poate învinge pe pugiliștii de azi care visează la titlul mondial, ba chiar și pe campionii actuali", a completat Foreman (fost campion mondial al greilor la profesioniști și campion olimpic la JO de la Mexico City, din 1968).

Mike Tyson și Roy Jones Jr. s-au luptat preț de opt reprize în Staples Center din Los Angeles într-un meci demonstrativ.

Duelul s-a încheiat la egalitate, dar nu puțini au fost cei care au spus că Mike merita din plin victoria.

În urma acestui meci demonstrativ, Tyson va primi 10 milioane de dolari, bani pe care a spus din start că îi va dona organizațiilor caritabile. De cealaltă parte, Roy Jones Jr. va încasa un milion de dolari.

FOTO Mike Tyson, un pachet de mușchi la 54 de ani - Rezultatul surprinzător al meciului cu Roy Jones Jr.