Numarul unu din tenisul de camp masculin, Roger Federer, a ajuns la capatul puterilor cand vine vorba de incercarile de a-l invinge pe spaniolul Rafael Nadal, elvetianul spunand ca nu stie ce tactica sa mai adopte pentru a stopa suprematia ibericului in partidele directe, informeaza Marca.

"Nu stiu ce as mai putea face ca sa-l inving pe Nadal. Mi s-a intamplat acelasi lucru si la Monte Carlo. Daca as avea vreo explicatie, as spune, dar nu o am. Singura consolare pe care o am este ca din punct de vedere fizic sunt apt pentru Roland Garros", a spus suparat Federer.

Nadal l-a invins pe Roger in finala de la Hamburg, scor 7-5, 6-7, 6-3, la fel cum o facuse in ultimul act de la Monte Carlo sau de la Rolland Garros.

Spaniolul sta mai bine si la capitolul intalniri directe, scor 10-6, suprematia lui Rafa pe zgura fiind recunoscuta chiar si de marele rival Federer.

Cu succesul din Germania, Nadal a ajuns la cota 11 titluri de Masters in intreaga cariera si asteapta cu mult optimism turneul de la Roland Garros, acolo unde este campion en-titre.