Detronata de pe locul intai de Simona Halep in urma cu sapte saptamani, Garbine Muguruza a precizat, pentru presa din Spania, ca obiectivul ei pentru nou sezon este sa revina pe prima pozitie a ierarhiei WTA. "Ma antrenez pentru a recupera aceasta pozitie" - Garbine Muguruza.

HotNews.roFoto: Hotnews

WTA Shenzhen: Jelena Ostapenko si Maria Sharapova s-au inscris la turneul unde va evolua si Simona Halep

Ce spune Garbine Muguruza

"Provocarea mea in 2018 este sa fiu numarul 1 in lume. Sunt multe jucatoare care lupta pentru numarul 1 si ma consider capabila sa fiu una dintre ele. Sa fiu numarul 1 este ceea ce am in minte mai mult. Ma antrenez pentru a recupera aceasta pozitie. Inainte erau surorile Williams, iar acum sunt aproximativ sase care se rotesc" - Garbine Muguruza, intr-un interviu pentru Cadena Ser, conform News.ro.

Ce vrea sa imbunatateasca

"Sa fiu mai rapida, sa-mi imbunatatesc voleul, serviciul... Stilul meu de joc nu este constanta, ci sa fiu agresiva, sa-mi asum riscuri", a completat Muguruza.

Jucatoarea din Spania a devenit noul lider mondial pe 11 septembrie, iar pe 9 octombrie a cedat locul intai Simonei Halep.

Nascuta pe 8 octombrie 1993, Garbine Muguruza a castigat pana in acest moment doua titluri de Grand Slam: Roland Garros (2016) si Wimbledon (2017). In 2017, Muguruza a castigat din tenis $5.433.457, avand bilantul 47-21 (victorii/infrangeri).