Ajunsa pe locul 1 in clasamentul WTA, Simona Halep a postat pe Instagram un mesaj de multumire la adresa antrenorului Darren Cahill. "Esti cel mai bun antrenor, iti multumesc ca esti alaturi de mine in fiecare zi din 2015", a spus, printre altele, Halep.

Simona HalepFoto: chinaopen.com.

"Dupa cinci zile vreau sa impartasesc asta cu tine. A fost un vis de cand am inceput sa joc tenis, sa fiu numarul 1 in lume. Acum este real si cuvintele sunt prea mici pentru a-ti spune cum ma simt, ce simt. Stiu ca o sa fie mult mai dificil acum, sa ma mentn acolo, dar de aceea am munci/jucat tenis, pentru ca iubesc faptul ca fiecare zi este o provocare. Si vreau sa iti multumesc, Darren, pentru ca faci asta cu mine in fiecare zi, din 2015, pentru a face fata tuturor provocarilor. Esti cel mai bun antrenor. Este timpul de a merge la Singapore, o alta mare provocare, sa speram la zile frumoase acolo" - Simona Halep, pe Instagram.

Halep a urcat pe locul intai in ierarhia WTA incepand de luni (n.r. 9 octombrie). Urmatoarea competitie la care sportiva din Romania va participa va fi Turneul Campioanelor de la Singapore (22-29 octombrie 2017).