Dupa o calificare cu mari emotii in optimi (a revenit de la 2-5 in setul decisiv al disputei cu Roberta Vinci), Simona Halep va da peste Samantha Stosur, meciul fiind al treilea al zilei de pe "Estadio 3". Irina Begu va juca cu Kiki Bertens pe "Pista 4", in timp ce Sorana Cirstea va intra in "scena" pe aceeasi arena, dupa incheierea disputei Irinei.

Simona HalepFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Simona Halep (8 WTA) vs Samantha Stosur (26 WTA)

Halep si Stosur s-au intalnit pana acum de noua ori in circuitul WTA, scorul fiind 5-4 pentru Simona. In ultimul meci (la Miami, in acest an), Halep a castigat in trei seturi, scor 4-6, 7-5, 6-2, dupa ce a salvat o minge de meci. Partida va fi a treia pe "Estadio 3", urmand sa inceapa in jurul orei 16:30. Meciul va fi LiveText pe HotNews.ro.

Irina Begu (36 WTA) vs Kiki Bertens (19 WTA)

Cele doua sportive s-au intalnit de-a lungul timpului de trei ori, scorul fiind 2-1 pentru Irina. Disputa va avea loc pe "Pista 4", fiind al treilea meci al zilei. Ar putea incepe in jurul orei 16:30.

Sorana Cirstea (83 WTA, wild-card) vs Misaki Doi (53 WTA)

Sorana si Misaki s-au intalnit de doua ori in circuitul WTA, scorul fiind 2-0 pentru Cirstea. Partida va avea loc pe "Pista 4", dupa ce se va incheia meciul Irinei Cameliei Begu cu Kiki Bertens. Disputa Soranei ar putea incepe in jurul orei 17:30.

*Turneul de la Madrid este transmis in direct de Digisport.

Aici poti citi o ampla prezentare a turneului de la Madrid.